top of page

Om Cykel-Centret 

Vi er stolte af at have været en del af cykelbranchen siden 2004 hvor vi åbnede vi Cykel-Centret i Korsør. Siden da har vi betjent lokale og tilrejsende kunder og hjulpet dem med at finde den perfekte cykel. Og nu er vi glade for at kunne meddele, at vi i februar 2023 åbnede en helt ny butik i Slagelse. Vi kan ikke vente med at byde nye og eksisterende kunder velkommen i vores nyeste butik og fortsætte med at tilbyde den bedste cykeloplevelse.

 

Er du på udkig efter den bedste cykel og de bedste råd? Så er Cykel-Centret det helt rigtige sted for dig! Vi er passionerede omkring cykler og har specialiseret os i at hjælpe vores kunder med at finde den perfekte cykel til deres behov.

Vores erfarne cykeleksperter har håndplukket de bedste mærker og modeller på markedet, uanset om du søger en cykel til hverdag, transport eller motion. Og vores ekspertise stopper ikke her - vi vil også hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr og tilbehør, så din cykeloplevelse bliver optimal.

Vi tror på, at cyklen er det ideelle transportmiddel - det er både sundt for dig og miljøet, og det er altid klar til brug, hvis du sørger for at holde det vedligeholdt. Og vi ved, at den rette cykel kan give en fantastisk køreglæde. Derfor vil vi altid give dig personlig rådgivning og vejledning for at sikre, at du finder den cykel, der passer perfekt til dig.

Vi tilbyder også en unik service som giver dig mulighed for at få din cykel justeret, efterspændt og smurt. Så slipper du for besværet med at vedligeholde din cykel selv og kan i stedet fokusere på at nyde din cykeltur.

Vi tilbyder vores kunder topmoderne værksteder i både Korsør og Slagelse. I vores Korsør butik på Fægangen 5, finder du vores 600m2 store butik, og i Slagelse på Korsgade 5, har vi 300m2. I begge butikker står vores erfarne teknikere klar til at servicere og reparere alle typer af cykler, scootere og knallerter. 

På gensyn i Cykel-Centret i Korsør eller Slagelse.

bottom of page