top of page

Ny butik har cykler og gear til motionister og nørder.

Korsør-cykelforretning udvider med afdeling i Slagelse.

Søren Christoffersen åbner endnu en cykelbutik med navnet Cykel-Centret. Den finder man i Slagelse, hvor den åbner onsdag den 8. februar. Foto: Elisa Hauerbach
Søren Christoffersen åbner endnu en cykelbutik med navnet Cykel-Centret. Den finder man i Slagelse, hvor den åbner onsdag den 8. februar. Foto: Elisa Hauerbach

Cykel-Centret, der allerede har en butik i Korsør, udvidede i dag med en stor afdeling i Slagelse. Det var Søren Christoffersen, ejeren af Cykel-Centret, der åbnede dørene til den nye butik i Slagelse i dag. Dette blev rapporteret i en artikel på sn.dk [1], som gav nogle detaljer om butikken.


Ifølge artiklen henvender butikken sig til både motionister og cykelentusiaster og har et stort udvalg af cykler og gear. Artiklen nævner også, at åbningen af butikken vil give cykelentusiaster og motionister i Slagelse-området en større og mere tilgængelig mulighed for at finde alt, hvad de behøver for at dyrke deres hobby.


Det er altid spændende at se lokale virksomheder vokse og udvide sig, og åbningen af Cykel-Centret i Slagelse er bestemt en sådan begivenhed. Det er også fantastisk at se, hvordan Cykel-Centret arbejder på at imødekomme efterspørgslen efter cykeludstyr og tilbehør i Slagelse og omegn.


Tak Elisa Hauerbach og sn.dk for at levere denne artikel om Cykel-Centrets nye butik i Slagelse. Det er fantastisk at se lokale nyheder og succeser blive dækket i pressen, og det kan kun hjælpe med at fremme en sund og aktiv livsstil blandt vores samfund.


Referencer:

[1] "Ny butik har cykler og gear til motionister og nørder", sn.dk, tilgængelig online.

bottom of page