top of page

Tjekket & Godkendt

Opdateret: 4. feb. 2021

Cykel-Centret kan nu kalde sig TJEKKET OG GODKENDT – din cykelfagmand.

Hos Cykel-Centret lægger vi stor vægt på at give vores kunder en tryg og professionel behandling. Derfor er vi nu extra glade for at vi er blevet godkendt som TJEKKET OG GODKENDT – din cykelfagmand.


Der findes en række krav som skal opfyldes bl.a. at man skal have en cykelmekanikeruddannelse og/eller fagudlært personale. Certificeringen kræver også, at personalet jævnligt opdaterer deres viden om cykeltyper, udstyr og gear- og bremsesystemer. Værkstedet skal ydermere leve op til krav, både hvad angår værktøj og udstyr, og butikken skal have styr på rutinerne.


I forbindelse med med kvalitetsgodkendelsen følger desuden bestemte krav til rutiner for service og reparation, og cykelhandleren tilslutter sig en landsdækkende service og giver 3 års reklamationsret, såfremt de 4 første eftersyn er overholdt og udført af en cykelhandler, der er medlem af brancheforeningen Danske Cykelhandlere.


Kendetegnet for kvalitetsgodkendelsen TJEKKET OG GODKENDT – din cykelfagmand er en stor grøn ”thums up”, som vil være synlig på cykelhandlerens facade. Kig efter dette mærke næste gang du har brug for en cykelhandler. Det er din garanti for at service og viden er i orden.